Опублікуйте статтю, прес-реліз, рекламний блок в четвертому номері залізничного журналу Railway Supply! №4-2021 “Railway Supply” буде представлений на Rail EXPO 2021 у Києві, на головній залізничній події України в форматі В2В. Крім цього, журнал, буде поширюватися ще на двох виставках: CITY TRANS & PARKING 2021, New PORT 2021!

железнодорожного журнала Railway Supply

Розміщення матеріалів на порталі і в залізничному журналі Railway Supply — гарантія точного попадання в активну аудиторію залізничного бізнес-сегмента СНД, Східної Європи та Середньої Азії, адже серед постійних читачів нашого журналу і сайту є: керівництво залізниць, департаменти, філії та структурні підрозділи залізниць; відділи закупівель і маркетингу підприємств гірничодобувної, нафтохімічної, металургійної галузей, підприємств агропромислового комплексу та переробки; залізничні цехи і залізничні підрозділи заводів, комбінатів; морські і річкові порти, стивідорні компанії; залізничні експедитори; міський залізничний транспорт, підприємства з будівництва та обслуговування залізничного транспорту.

Наша аудиторія – всі, хто звик отримувати інформацію про всі аспекти залізничної галузі, як на національному так і на світовому рівні.

Публікація прес-релізів в журналі Railway Supply

Розміщення новини, прес-релізу, оголошення на сайті в розділі «Новини», соціальні мережі (RU, UA, EN)

• 10 публікацій — 9600,00 грн.
  • 12 публікацій — 10880,00 грн.
  • 24 публікацій — 15360,00 грн.

Публікація статті в журналі Railway Supply

• Друк в журналі Railway Supply (UA) 2 шпальти (не більше 2500 знаків). E – Railway Supply (UA, RU). Розміщення статті на сайті (+ соціальні мережі) (RU, UA, EN)  — 8640,00 грн.
  • Друк в журналі Railway Supply (UA) 3 шпальти (не більше 3500 знаків). E – Railway Supply (UA, RU). Розміщення статті на сайті (+ соціальні мережі) (RU, UA, EN) — 9920,00 грн.
  • Друк в журналі Railway Supply (UA) 4 шпальти (не більше 5000 знаків). E – Railway Supply (UA, RU). Розміщення статті на сайті (+ соціальні мережі) (RU, UA, EN) — 11200,00 грн.

Публікація рекламного блоку в журналі Railway Supply

• 2-я Обкладинка — 15040,00 грн.
  • 3-я Обкладинка — 15040,00 грн.
  • 4-я Обкладинка — 15040,00 грн.
  • Рекламний блок Е (210х297 мм) — 11200,00 грн.
  • Рекламний блок А (105х297 мм) — 5600,00 грн.

RWS Маркет: Профілі компаній, що працюють в залізничній індустрії

Розміщення товарів, послуг в RWS Маркет (на рік) (RU, UA, EN)

• 10 товарів (послуг) — 6400,00 грн.
  • 20 товарів (послуг) — 11520,00 грн.
  • 30 товарів (послуг) — 15360,00 грн.

Річний рекламний проєкт у журналі «Railway Supply»

Комунікаційна платформа Railway Supply – новинний портал, журнал та маркетинговий інструмент!

Загальна вартість РІЧНОГО проекту — 60000,00 грн.

Увага: подача матеріалів у №4-2021 до 06.08.2021 року

Залізничний журнал “Railway Supply” – інформаційний портал Railway Supply розроблений для фахівців залізничників і є найбільш ефективним засобом комунікації в залізничному бізнес-середовищі.

Ми аналізуємо новини залізничного сектора Азербайджану, Вірменії, Білорусі, Болгарії, Угорщини, Грузії, Казахстану, Киргизії, Латвії, Литви, Молдови, Польщі, Румунії, Росії, Таджикистану, Туркменістану, Узбекистану, України, Естонії. Сучасні технології, поточні та майбутні проекти, тендери – платформа Railway Supply є джерелом інформації для компаній, зацікавлених в пошуку ділових партнерів.

З повагою,

Команда Railway Supply

+38 (050) 3252563

info@railway.supply

www.railway.supply

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини залізничної галузі в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook, каналі в Telegram, долучайтесь до групи Ukraine: Railway Supply, читайте журнал Railway Supply онлайн.

Розмістіть рекламу на порталі та в журналі Railway Supply. Детальна інформація в Railway Supply media kit